Algemene voorwaarden mbt dienst : Funny Connect


1. Artikel 139 Wetboek van Strafrecht verbiedt het opzettelijk afluisteren en/of opnemen van gesprekken met een technisch hulpmiddel, zonder toestemming van een deelnemer aan dat gesprek. Als je via ons systeem “Funny Connect” een conference-call opzet en wilt meeluisteren/deelnemen informeer de deelnemer(s) dan en vraag om toestemming. Als je niet wil meeluisteren dan is toestemming niet vereist.

2. Je kunt maximaal twee nummers met elkaar verbinden. Dit kunnen zowel mobiele als vaste Nederlandse nummers zijn. Buitenlandse nummers kunnen niet worden ingegeven.

3. Het 0909-nummer kun je bellen vanaf een mobiel of vast nummer in Nederland.

4. De kosten van het 0909-nummer bedragen : 80 cent per minuut (inclusief BTW)

5. Jouw telefoonnummer wordt niet verzonden naar de personen die je met elkaar doorverbindt. Die herkennen jou dus niet tenzij jij hen van tevoren informeert. ( zie artikel 1 )

6. Het draaien en connecten van 0800 en 090X nummers is niet mogelijk, tevens is het niet mogelijk om mensen met 112 te connecten.

7. Deelnemer geeft toestemming zijn/haar telefoonnummer in een gegevensbestand op te nemen. Deze gegevens worden eventueel gebruikt om de deelnemers kosteloos per sms op de hoogte te brengen van interessante producten en diensten van Telefuture Nederland b.v. , onze partners ( sponsors en adverteerders) en van zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Heeft u vragen en/of op- en aanmerkingen over onze dienst? Klik dan hier en neem contact met ons op.

Terug naar de voorpagina